©2017 by Villa Sandvigen. Proudly created with Wix.com

Bryllup

Vi ønsker å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt den store dagen, enten dere ønsker et lite intimt bryllup eller et mer omfattende stort bryllup. Våre saler, stuer og salonger egner seg for bryllup fra 2 til 100 personer. Villa Sandvigen er et fullservice restaurant og alt av mat og drikke til deres store dag må bestilles gjennom oss.

Villa Sandvigen arrangerer årlig mellom 10 –50 bryllup og har lange tradisjoner i selskapeligheter. Restauranten og hagen rundt lager en perfekt ramme for deres store dag. Grundig oppfølging, personlig service og planlegging inngår i prisen.

Vielse på Villa Sandvigen

Dere kan ha vielsen  på Villa Sandvigen. Det er kjempe nydelig med vielse ned til gjersøen under de store trærne. Om det regner kan dere stå inne ved det store vinduet ut mot hagen.

Den Norske Kirke tillater nå prester å vie utenfor kirken, eller du kan bruke Humanetisk Forbund

Dere kan også kontakte Humanistforbundet – de tar alle typer seremonier – religiøse så vel som helt egendefinerte: https://www.humanistforbundet.no/seremonier

det beste med vielse på stedet er at alle er samlet hele tiden. Mens dere tar bilder kan gjestene mingle og kose seg med litt i glasset å nydlige omgivelser.

Bryllupsmiddagen

Selve høydepunktet på bryllupsfesten er middagen. Vi bruker de beste råvarene sesongen har å tilby, og varierer menyene etter hva dere måtte ønske , dette er jo tross alt Dere store dag. Før dagen setter dere å sammen finner vi menyen dere ønker å servere. Alt lages fra bunnen av. De siste årene har hjort vært meget populært... Ved å velge Villa Sandvigen har du jo muligheten til å feire bryllupsdagen der år etter år.Vi er en tradisjonsrik restaurant fra 1859.

Brylluppskake

Dere kan gjerne ta med kaker selv til kakebuffet om du bestiller en kake av oss.  Vi kan lage bryllupskaken. La Mia få utfordingen hun tar den!
Det blir en strålende fest.

Blomster og oppdekking

På Villa Sandvigen kan gjestene få være med på å sette sitt preg på utsmykkingen. Mange har egne ønsker for valg av blomster, farger og utforming og har kanskje et spesielt tema de ønsker å forfølge i dekorasjonene. Vi strekker oss langt for å etterkomme dine ønsker.

Forespørsel

Vi har lang erfaring med å planlegge og tilrettelegge brylluper. Vi ønsker å bistå dere i denne prosessen slik at ditt bryllup blir slik dere har drømt om. Ta kontakt med oss for tilbud eller for å avtale et møte.

Vår, høst og vinter er undervurdert som bryllups-tid. Du får varmen inne, den nære stemningen, det fine lyset. Interiørene og de vakre stuene på Villa Sandvigen kommer enda bedre til sin rett.
Dere har også fordelen av lavere priser